Jag hade tänkt lägga in bilder...

...men så drog klockan iväg och nu orkar jag inte.

Jag kan i alla fall rapportera att intervjun kändes jättebra. Hoppas bara att de tyckte detsamma, för det här är ett jobb jag verkligen vill ha. Men får jag inte den här tjänsten så söker jag igen längre fram - det är ju ett kvinnodominerat yrke så någon jäkel kommer väl bli gravid eller så under 2009? ;)

Imorgon (läs idag) blir det julklappsinköp. Och kanske en gran också.

Bye now...

Kommentarer
Postat av: Julia

Du är lika bra som jag på att nattsudda! ;)

Bihålemamman och öronbarnet är på bättringsvägen, men det är en evig kamp med penicillinet på den lilla varje morgon och kväll. Hon var iaf såpass pigg idag att vi orkade in och äta frukost med mormor och morfar, och sen ville hon inte följa med mig hem, så vi har semester från varandra ett par timmar. M.a.o så ska jag passa på och ta en tupplur!

Vad anbelangar den vita julen så är jag inte särskilt hoppfull, inte efter promenaden i ösregnet som jag just tog på stan. Men hoppet är ju det sista som överger en, så vi fortsätter att hålla tummarna!

Lycka till med gran-och julklappsköp och jag eftersom jag inte gör något annat på ett tag så passar jag på att hålla tummar och tår för jobbet också!

Stor kram till er alla!

Postat av: Julia

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! Får man sådana besked på lördagar? De måste verkligen ha varit angelägna! Och varför skulle de inte vara det, att få ett sånt fynd som du! Nu behöver inte du fler julklappar iaf ;) Stor kram!

2008-12-20 @ 21:46:20
URL: http://chocolatefrog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback