testbloggar utomstädes

Jag är för bekväm för att orka blogga på blogg.se

Ett av mina gnällobjekt är bilduppladdningen och att jag måste hantera varenda bild i datorn först för att t.ex. rotera dem eller få dit en vattenstämpel (-vill ha men orkar inte). Ett annat är att jag tycker det känns motigt att behöva logga in varenda gång jag vill skriva något litet.

Jag har laddat ner Windows Live Writer och den har flera av de funktioner jag söker men är inte kompatibel med blogg.se.

Sedan blir Benjamin större och större och jag känner att han får allt större rätt till sin egen integritet.
Den här bloggen innehåller en del personligt, en hel del foton på honom och på andra närstående samt minnen och händelser som jag inte vill ta bort så jag funderar på att låta den ligga kvar men låsa den med ett lösenord och låta den nya bloggen jag startar upp vara lite mindre "personlig". Eller kanske kan det bli mer personlig om det inte finns så mycket bilder på oss?

Anyway, så nu provar jag mig fram mellan bloggarna och första testen blir på blogspot.com

http://jenny-online.blogspot.com/

Har jag några läsare kvar så är ni hjärtligt välkommen dit, och har ni några åsikter om mina funderingar eller om de olika bloggarna, bloggfunktioner etc så meddela mig här eller där.
Puss å kram
Jenny.


ännu ynkligare

Inga influensasymtom, däremot ögoninflammation.
Så här snygg är min son just nu och ungefär en timma eller två efter varje urtorkning:


ynklig

Benjamin är sjuk. Inatt vaknade han med 38.6 graders feber och imorse hade det sjunkit till 38 jämnt. I gengäld så kräktes han rakt ut där han låg.
Ja vi duschade av honom och la honom framför teven där han låg och tittade på Bamse. Han ville inte ha någonting att äta men efter en stund kom han på något: "När jag tittar på Bamse så tror jag att jag vil ha honung"
Okej, han får provsmaka lite honung på en sked, och ser inte odelat förtjust ut men klämmer ändå ur sig ett "Mmmm"
Han lutar sig tillbaka och konstaterar "Nu känner jag mig stark. I halsen. Jag är nog frisk nu."

framsteg

Nu kan han hoppa på ett ben, hjälpligt i alla fall, men på riktigt.
Tidigare har han gjort som fröknarna på Öppna förskolan: fuskat. ;-)
I slutet på varje sångsamling kör de en "hoppasång", under ettbensverserna står de liksom och gungar lite på det ena benet och svänger möjligen lite på det andra upplyfta. Men nu kan han.

Och hans mor har äntligen köpt hyllor till sovrummet så nu kan vi kanske göra klart där snart. Tillochmed i år kanske?

RSS 2.0