Irriterad!

Avsätt för f*n Björklund innan han hinner göra riktig skada.
Hur i helsike kan man tillåtas inneha en position som utbildningsminister utan att ens en gång ha den mest grundläggande kunskapen om hur barn utvecklas och lär..?

Ett till dådå

(Mamman virusscannar och vill inte lägga sig förrän det är klart...)

Värmen har kommit hit. Benjamin är mycket nöjd med att inte behöva jacka, men vill absolut ha mössa och vantar. Här har vi lyft ut honom för att han ska känna själv att det inte är kallt, men det syns nog på kroppsspråket att han tycker att han fryser i alla fall..?

 


Och så bjuder vi på en liten påskkärring från i onsdags. Det var då de hade påskfirande på förskolan.


Så även om påsken nästan är över önskar vi er en fortsatt trevlig påskhelg.

Mera skrivkonst.

Häromdagen råkade Benjamin köra över sin stackars mammas fot med skrivbordsstolen. Han bleknade något vid harangen mamman hävde ur sig, och sträckte sig efter ett post-itblock som låg framme. Han tog en penna och skrev samtidigt som han dikterade högt för sig själv "F ö r l å t    m a m m a", och så räckte han brevet till mig.

Han må inte ha knäckt läskoden på riktigt, men visst verkar han ha förstått en av skrivkonstens viktigaste funktioner; att kommunicera.

Namnteckning


Mamma skrev B:et och Benjamin resterande bokstäver efter mammas diktamen. Visst syns det väl vad det står?

Idealmorgon..?

Precis så här vill man ju hitta sin ena sko i hallen när man har bråttom till förskola och jobb på morgonen...Tack för hjälpen, liksom. Vad fint du har gjort, ler man. Men jag tar nog ett par andra skor istället...

RSS 2.0