Senaste grejen

Benjamin har börjat med att räcka ut tungan till "svar" när man säger till honom om något han inte får göra... Han har börjat med en hel mängd dumheter sedan han började förskolan, så hans ömma moder frågade honom där han stod med tungan ute: Vem har lärt dig göra så?
"Det har du gjort
" svarade det hemska barnet ;)

Liten statusuppdatering

Jag har visserligen landat rätt bra på jobbet men nu går vi in i en intensiv period av utvecklingssamtal och "Individuella UtvecklingsPlaner" så jag kommer nog inte synas mycket på bloggen det närmaste heller.
Men jag mår bra och trivs på alla sätt och vis. Om jag bara fick några extra timmar/dygn skulle allt vara precis toppen ;)

Små stunder att minnas...


Vet du hur mycket jag älskar dig, brukar jag fråga Benjamin.
Nej, svarar han alltid och väntar andlöst på att höra hur mycket.
Tusen miljoner, brukar jag säga då.
Sedan frågar han mig: "vet du ja älstar dej så mytte?
Nej, hur mycket? frågar jag.
"Tio minutej" berättar Benjamin.


testing
En utmaning

Jag har blivit utmanad mer än jag riktigt hinner ta tag i, men denna utmaning av Julia och Jessica fixar jag i alla fall:

Regler: Gå in i mappen mina bilder, gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Nu har jag sorterat in alla mina bilder i olika undermappar för olika år vilket gör att det antingen blir den sjätte bilden i den sjätte mappen i den sjätte mappen eller den sjätte bilden i den kronologiskt sett sjätte bildmappen jag skapade. Så jag bestämmer att det är det sistnämnda som gäller...

Då blir det en bild från augusti 2002; jag sitter på golvet hemma hos min mamma med en liten Engla i famnen och sjunger med/för henne.

De som jag vet läser min blogg har redan blivit utmanade av andra eller har ingen blogg. Så jag utmanar eventuella okända läsare: Om det är någon som jag inte känner till som läser här så skriv gärna det i kommentarerna och anta sedan utmaningen ;)

No time for blogging...

...men jag slänger in en liten blänkare:

Fredag 27/2 tom söndag 1/3 är det baby- och barnmässa igen. Jag och B ska dit förstås. Bild
Vi tar nog en heldag, med tågresa, lååångt mässbesök och äta ute... :D
Jag har samtalat med både söstra mi och min svägerska om att gå dit men ingen dag är bestämd med någon av dem än så länge. Någon mer av er som ska dit? Eller som vill gå med oss? :D  Eller åtminstone träffa oss där en stund om ni nu inte orkar med att bara gå och draaaa på mässan i många långa timmar? :wink:

RSS 2.0