könsförvirring?

Bebisen följde med mamman in på toan. "Mamma topp(=snopp)" påstod han. "Nej, mamma har ingen snopp!" försökte mamman, "Vad har mamma?"
Bebisen konstaterade glatt "Mamma Renn-å (Renault)"
Jo det är förvisso sant, men det var inte det svar mamman väntade sig. ;)

För övrigt har vi haft en blandad dag. Bebisen har trillat både högt och lågt, så att säga, och har fått några skråmor men inget blodvite. Och hur som helst så uppvägdes detta av att han hade flickvännen på besök ett par timmar.

Sanna och Julia var här och pysslade fina påskkort med oss och vi fick låna en klänning till påskkäringsstassen så han kan åka till Blåkulla utan att skämmas.

Och så passade vi Sanna, vilket idag innebar att mamman fick söva båda och sen sitta i en timma och titta på sovande barn och därefter tillbringa ytterligare en timma med att titta på springande pussande barn. :)

Och imorgon har mamman tagit semester och med dagens ledighet innebär det att det blir ett påsklov på nästan en hel vecka innan det är dags för jobb igen.

Kommentarer
Postat av: Karin

Så skönt det låter med semester! Jag arbetar i dag med (sen såklart) men vi får hoppas att dagen går fort. I går fick jag hämta Elliot från Förskolan eftersom han hade varit helt otröstlig. Har lite ångest för att lämna honom idag, men det är väl bara att bita ihop.
Hoppas att vi ses snart!
Kram

Postat av: Julia

Så du har en Renault och jag är lite konstig... Fast vi har ju smarta ungar så de vet nog vad de talar om!
Tack igen för hjälpen gumman! Du är en klippa!
Kram!

2008-03-20 @ 09:06:49
URL: http://chocolatefrog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback