Ja, hur gick det... (ej för spindel-/ormrädda)

Japp, första uppdateringen försvann i cyberrymden. Skitblogg. Gör ett nytt försök:

Den spännande(?) fortsättningen på sova-utan-mamma/sova-utan-bebis-äventyret:  
Mamman gick och la sig nästan i tid och sov som en stock fram till halv sju, då hon vaknade till men snabbt somnade om igen.
Bebisen hade somnat ungefär som vanligt, om jag inte minns fel, och sovit till halv två då pappan gick upp och värmde vällingen han förberett. Bebisen tog en stor klunk... och spottade och fräste. Sedan satt de i kolmörkret och kramades tills bebisen slutat gråta och somnat igen, pappan la honom och sedan sov de till kvart över sex då lilleman gick upp och letade efter mamman. (Jo för hon brukar ju vara uppe och studsa vid den tiden )
När han inte hittade någon mamma hade han blivit lite ledsen igen men det gick snabbt över och sedan flöt hela dagen på bra på båda hållen.

Mamman kom upp till stugan vid 9 på fredagskvällen och möttes av en kille som inte visste riktigt om han skulle skratta eller gråta. Han tog mammans hand och ledde in henne i sovrummet, kröp upp i sängen och la sig i amningsposition. Sedan gosade vi lite i soffan och så somnade han gott.

Dagen efter fick vi pröva vår fantasi, för att åka till stugan utan bebis betyder tydligen att åka utan bärverktyg..?
Inte ett endaste litet nåt hade mamman med sig. I

pappans bil låg som tur är badväskan och i den låg en kanga.



Det blev två försök till knytningar, inte särskilt bekväma någon av dem så mamman gav upp, hämtade ett lakan och vek det dubbelt på längden och knöt en "ryggsäck" så gott det gick.



Ja, och så lekte mamman naturfotograf igen...
image199image198image197
image200
Den sista är en utskuren detalj ur bilden ovanför. Tyckte det var så coolt med ormens öga så jag ville göra det mer synligt...

Kommentarer
Postat av: Karin J

ÄNTLIGEN!
Som jag har undrat hur det gick!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback